Her finder du alle indlæg skrevet af denne forfatter.
-
Smørrebrød er ikke bare en madpakke eller en frokostret – det er Danmark i koncentreret form. Fra rugbrødets rødder i bondesamfundet til det højtbelagte luksusbrød i Københavns restauranter har smørrebrødet været spejl for skiftende tider, vaner og værdier. Tag med på en kulturhistorisk rejse gennem fem århundreder, hvor brød, pålæg og pynt fortæller historien om…
-
Iben, som nu på femte år driver Danmarks mindste smørrebrødsrestaurant på St. Kongensgade lige overfor Nyboder i København, er en heldig kvinde. Hun er nemlig omgivet af en håndfuld både søde og loyale, interessante og talentfulde selvstændige, som har deres butik ved siden af hendes. Mød vores naboer her.
-
Københavns ukronede smørrebrødsdronning, Iben Herrik, er netop fyldt rundt. Derfor inviterer personalet i Danmarks mindste smørrebrødsrestaurant til åbent hus.
-
The city is bursting with great spots serving their own takes—both traditional and modern—on Denmark’s national dish. But where can you find the best open-faced sandwiches in the heart of Copenhagen? Here’s your ultimate guide to the best smørrebrød in Copenhagen.
-
Grundet stigende efterspørgsel udvider Danmarks mindste smørrebrødsrestaurant i denne uge sin åbningstid.
-
Byen bobler og syder af gode steder, der serverer deres egne – både traditionelle og nytænkende – bud på Danmarks nationalspise. Men hvor finder man det bedste højtbelagte i Indre By? Her er din guide til det bedste smørrebrød i København.
-
Here is Iben’s Wall of Fame.
-
Velkommen til!