Omtaler

Læs hvad pressen skrev om Danmarks mindste smørrebrødsrestaurant, find vores designguide, pressefotos og meget mere.

Det siger de om os

Selvom Ibens Smørrebrød er Danmarks mindste smørrebrødsrestaurant, bliver vi indimellem omtalt i danske og internationale medier. Her kan du se nogle af dem.

Pressen skriver

Anmeldelse: Den personlige smørrebrøds-forretning

“Nær Esplanaden i København kan man købe personligt præget kvalitetssmørrebrød”

Ole Troelsø

Madanmeldelse i Børsen, december 2022

Danmarks mindste smørrebrødsrestaurant er ufattelig hyggelig

Iben og Kim koger selv kyllingen til hønsesalaten, der var skønt afstemt med syren fra de syltede agurker”

Joachim Talbro Paulsen

Madanmeldelse i Berlingske, februar 2024

Ibyen guider: 15 nye spisesteder i København, du gerne vil kende

Hos Ibens Smørrebrød, der har åbent alle hverdage, kan du få klassisk og smukt anrettet smørrebrød”

Christoffer Worm Nielsen

Anbefaling i Politiken, september 2020

Københavnerne er vilde med Frem-sodavand

“I den lille hyggelige og eksklusive smørrebrødscafe, Ibens Smørrebrød får man serveret Frem-sodavand og Adelhardt-safter”

Bo Maimburg

Omtale i Ugeavisen Ribe, oktober 2021

Kendte kokke kigger forbi: Går all-in på kartoffelmadder

“Menuen er old school smørrebrød med gode råvarer og masser af smag, kærlighed og ærlighed i hvert eneste stykke.”

Mathilde Mågård Hansen

Omtale i MigogKbh, juni 2022

Lunch in Frederiksstaden: A great place to try this Danish open sandwich

“Planning a visit to Denmark’s capital? Don’t miss the highlights, with this two day Copenhagen itinerary and travel guide!”

Milly Youngman

Anbefaling i rejsemagasinet Mini Adventures, januar 2025

Hvad kan Finland lære af Danmark?

I dette lykkelige land kan du komme til lægen på få minutter, de offentlige finanser er i orden, og arbejdsløsheden er lav

Katja Boxberg

Anmeldelse og portræt i den landsdækkende avis Talouselämä (Finland), april 2023

Portræt i Ugebrevet SØNDAG

Iben Herrik er smørrebrødsjomfru og restauratør. Du kan møde hende dagligt i Danmarks mindste smørrebrødsrestaurant, som hun åbnede i 2020. Siden er hendes lille sted blevet en institution på den københavnske smørrebrødsscene.

Portræt

Omtale i Ugebrevet SØNDAG, 2020

EM2021: Danmark – alt hvad du behøver at vide

Under konkurrencer er kostdisciplin afgørende. Et godt smørrebrød er nok. Det danske rugbrød er kendt for sine ernæringsmæssige fordele

Par Adrien Pécout

Besøg af franske Le Monde, der ville vide alt om den danske madkultur, juni 2021

Pressetekst

I Store Kongensgade i hjertet af København finder du Danmarks mindste smørrebrødsrestaurant med 12 eksklusive siddepladser med udsigt til det åbne køkken, Ibens dybt personlige indretning og Nyboder. 

Her kan du nyde klassisk smørrebrød, respektfuldt opdateret, og ægte værtskab i en varm atmosfære, mens hyggen driver ned ad væggen.

Du kan også tage stykkerne med på din vej og nyde dem hjemme, på kontoret eller rundt om hjørnet under åben himmel på Kastellet eller i Kongens Have. 

Iben laver old school smørrebrød med gode råvarer og maser af smag, kærlighed og ærlighed i hvert eneste stykke. Her er ingen pynt for pyntes skyld, men velsmag fra top til bund. Lige fra rugbrødet fra Leif og Jyttes bageri, den hjemmerørte mayonnaise, de økologiske grøntsager og de bedste kartofler, salater, pølser og postejer, der kan opdrives.

Downloads

Her kan du hente logoer og billeder, som må bruges frit i forbindelse med samarbejder og redaktionelle omtaler af Ibens Smørrebrød.

Logo for Ibens Smørrebrød, navnetræk og detaljer

Grafik: Ibens Smørrebrød

.webp

Logo for Ibens Smørrebrød, navnetræk

Grafik: Ibens Smørrebrød

.WEBP

Logo for Ibens Smørrebrød, uden tekst

Grafik: Ibens Smørrebrød

.WEBP

Portræt af smørrebrødsjomfru Iben Herrik

Foto: Bjarne Stæhr

.webp

Portræt af smørrebrødsjomfru Iben Herrik

Foto: Bjarne Stæhr

.webp

Portræt af smørrebrødsjomfru Iben Herrik

Foto: Bjarne Stæhr

.webp