De fleste turister, der gæster Danmark har også læst om dette fænomen, og de kommer ret velforberedte til Ibens Smørrebrød, for at stifte deres første bekendtskab med smørrebrødet. Vi har meget sjældent mødt skuffede smørrebrødsnovicer, og de fleste tager denne velsmagende side af dansk gastronomi med sig som et sødt minde fra det lille land mod nord.
Du kan også stifte bekendtskab med vores bud på det danske smørrebrød – se vores aktuelle stykker nedenfor.
IBEN ANBEFALER
3 stykker pr. person
Sæsonens udvalgte: Røget Laks
Mest populære: Æg & Rejer
Et køligt glas vin, en god øl og – selvfølgelig – en passende snaps
Hint: Husk at gemme plads til Ibens hjemmelavede rødgrød med fløde – nydes godt sammen med Ibens friskbryggede kaffe.
FORKLARING
Gluten Laktose Skaldyr Vegetarisk
De tre klassikere
Vores mest populære stykker, som vi altid har i montren, uanset hvornår du lægger vejen forbi.

Æg & Rejer
Økologiske æg med håndpillede rejer, hjemmelavet estragonmayo, piment d’Espelette og krydderurter.
95

⠀GOD MED

Dyrlægens Natmad
Leverpostej af fin kvalitet, tynde skiver af saltet kalvekød, sky, rødløg og karse.
95

⠀PRØV MED

Kartoffelmad
Nye kartofler med rygeostcreme, hjemmelavet krydderurtemayo, syltet rødløg, forårsløg og radise.
95

⠀GOD MED
Sæsonens udvalgte
I øjeblikket har vi disse gode stykker, som vi løbende udskifter, så du altid kan finde nyt, når du besøger os igen.

Marineret Sild
Modnede marinerede sild med hjemmelavet karrysalat, økologiske æg, rødløg, kapers og karse.
95

⠀PRØV MED

Roastbeef
Okseinderlår med hjemmelavet remoulade, ristede løg, høvlet peberrod og spirer.
95

⠀PRØV MED

Røget Laks
Fra Færøerne på salat af æble, rødløg og agurk vendt i æbleeddike, med rygeostcreme, grov peber og spirer.
135

⠀GOD MED
Glutenfrit rugbrød
+35
Tåler du ikke gluten? Så hør din værtinde om vores smørrebrødsjomfru har tid til at smøre dine ønskede stykker på vores økologiske glutenfri rugbrød, som er baseret på en surdejshævning.