De fleste turister, der gæster Danmark har også læst om dette fænomen, og de kommer ret velforberedte til Ibens Smørrebrød, for at stifte deres første bekendtskab med smørrebrødet. Vi har meget sjældent mødt skuffede smørrebrødsnovicer, og de fleste tager denne velsmagende side af dansk gastronomi med sig som et sødt minde fra det lille land mod nord.
Du kan også stifte bekendtskab med vores bud på det danske smørrebrød – se vores aktuelle stykker nedenfor.
Gluten | |
Laktose | |
Skaldyr | |
Vegetarisk |
De tre klassikere
Vores mest populære stykker, som vi altid har i montren, uanset hvornår du lægger vejen forbi.

Æg & Rejer
Økologiske æg med håndpillede rejer, hjemmelavet estragonmayo, piment d’Espelette og krydderurter.
95,-

Hønsesalat
Vores signaturstykke med syltet agurk, syltet rødløg, råsyltet bøgehat, sprødt bacon og karse.
95,-

Kartoffelmad
Nye kartofler med rygeostcreme, hjemmelavet krydderurtemayo, syltet rødløg, forårsløg og radise.
95,-
Sæsonens udvalgte
I øjeblikket har vi disse gode stykker, som vi løbende udskifter, så du altid kan finde nyt, når du besøger os igen.

Marineret Sild
Modnede marinerede sild med hjemmelavet karrysalat, økologiske æg, rødløg, kapers og karse.
95,-

Roastbeef
Okseinderlår med hjemmelavet remoulade, ristede løg, høvlet peberrod og spirer.
95,-

Røget Laks
Fra Færøerne på salat af æble, rødløg og agurk vendt i æbleeddike, med rygeostcreme, grov peber og spirer.
135,-